adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Ráckeve 
Ráckeve, Angyali sziget 

Hivatkozási szám: 2407373
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2407373
Ingatlan adatai
Irányár: 16 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 375 556 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 45 m2
Fűtés: egyéb
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 406 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: amerikai konyha
Részletes leírás
Eladó Ráckevén, a Duna partjától 1 perc sétára, 406 m2-es gondozott tündérkertben ez a hőszigetelt nyaraló, stéggel, nagy méretű csónakkal (rocsó), bútorzattal, az Angyali szigeten, ámulatba ejtő környezetben.



Az Angyali sziget a Duna egyik ékköve, földi paradicsom azok számára, akiknek a nyugalom elsődleges és szeretik a természet közelségét! Itt ugyanis nincs autó, vagy motorforgalom, nincs szmog. A sziget csak csónakkal közelíthető meg. A személy szállító RÉV egész évben menetrend szerint közlekedik.



Épület

A beton alapra épült könnyűszerkezetes ház hasznos lakóterülete 45 m2, továbbá 15 m2 terasza, 10 m2 száraz pincéje is van.



A házikóba egy teraszról (15 m2) léphetünk be, a zsalugáterrel ellátott kétszárnyú bejárati ajtón keresztül és az étkező/nappali (20 m2) helyiségbe érkezünk, melyben kényelmesen van kialakítva a bútorzat ahhoz, hogy mindkét funkcióját ellássa. A gyönyörű és kiválóan működő cserépkályha a funkciója mellett a helyiség dísze is, kifejezetten praktikus helyre került, így szinte helyet sem foglal a nappaliból. A helyiség az ablakainak köszönhetően természetes fénytől kifejezetten világos. A padlózat hidegburkolatot kapott. Ebben a helyiségben van a padlásfeljáró is.



A konyha (3 m2), főzősarok szintén ebben a helyiségben kapott helyet, praktikus kialakításának köszönhetően kényelmes, ablakai biztosítják a természetes szellőzést és fényt. A beépített konyhabútor és a tűzhely szintén az árban van. A konyhapult melletti falfelület csempézett.



A konyha mellett, de a nappaliból külön ajtóval nyílik a fürdőszoba (3 m2), melyben zuhanyzó, wc és kézmosó is elfér. Padlózata és falai természetesen hidegburkolatot kapott. Ennek a helyiségnek is vannak ablakai, így a természetes szellőzés és fény itt is biztosított.



A 2 hálószoba (8,5 m2 és 10,5 m2) egymástól függetlenül nyílnak a nappaliból, ablakokkal rendelkeznek, padlózatuk szalagparketta.



Főbb jellemzők:



- VÍZPART KÖZELI TELEK

- STÉG a vételárban

- Csónak (képen látható rocsó) a vételárban

- Fúrt kút van

- Kerti csap is van

- Szennyvízcsatorna telken belül

- Épületvillamosság: elektromos ellátás, közüzemi hálózatról

- A meleg vizet elektromos bojler adja

- Nyílászárók: fa szerkezetű

- Szúnyogháló is van az ablakokon

- A falazatban hőszigetelés van

- A tető síkpala fedést kapott, az ereszcsatorna kiépítve

- A fűtést cserépkályha adja



Stég

Az ingatlanhoz tartozik egy stabil, nagy méretű stég is, mely szintén az árban van.

A stég-bejárónál a parton külső világítás és konnektor is van, így az éjszakai horgászásnak, vagy elektronikai eszközök használatának sincs semmi akadálya.



Duna: horgászás, fürdés, csónakázás

A ráckevei Angyali sziget a Duna egyik ékköve. Vízi madarakkal teli, gyönyörű táj, könnyed és csendes csónakázásra és a természet megfigyelésére idilli környezet.



A Duna óriási élmény a vizet és fürdőzést szerető családoknak, pároknak, vagy idősebbeknek egyaránt, valamint egyedülálló horgászparadicsom a több szigettel tarkított Duna-ágon.



Udvar / Kert

A Duna partjáról 1 perc sétával lehet a kertbe érni.



Gondozott fenyők és tuják ölelésében találhatjuk ezt a tündérkertet, ahol finom illat, madárcsicsergés fogadja az érkezőt.



A telek tökéletesen alkalmas a közös sütögetésre, bográcsozásra, grillezésre és pihenésre, napozásra, kikapcsolódásra egyaránt.



Kerítés a telek minden oldalán van, így gyermekes család számára is tökéletes, valamint kutyával is nyugodtan lehet itt nyaralni.



Van egy kis konyhakerti rész is szeparálva a kert oldalában.



Terasz

A járólappal burkolt teraszról az egész kertet belátni, így a napernyők alatt az erős napsütésben is élvezetes a szabadban tartózkodni.



Családi-baráti kerti party alkalmával is tökéletes, kültéri étkezőnek is kiváló.



Pince

A megközelítőleg 10 m2 alapterületű száraz pincének ablaka is van, szellőztethető. Itt található a ház vízellátását biztosító házi vízmű, valamint a villanybojler. A belmagasság itt 1,75 m.



Környék

Ráckeve belvárosa csónakkal is percek alatt elérhető, kikötve például a méltán híres ráckevei “csónakos” piacon, ahonnan az üzletek is könnyedén megközelíthetők.



A parton a gépkocsit díjmentesen parkolhatja, igény esetén pedig pár perc alatt Ráckeve belvárosában lehet.



Ráckeve járási központ, tehát orvosi szakrendelők, gyermekrendelő, rendőrség, tűzoltóság, mentőszolgálat, Kormányablak, Bíróság, Földhivatal is van.



Közlekedés

Az Angyali sziget és a part között egész évben, menetrend szerint közlekedő RÉV nyújt mindenkor kényelmes megközelítést. Ráckevén menetrend szerint közlekedő távolsági buszok teszik lehetővé a környező településekre és Budapestre jutást. A HÉV pedig szintén Budapestig közlekedik, az Angyali szigethez is van megállója.
Képek