adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, III.kerület, Táborhegy 
Laborc utca 

Hivatkozási szám: X2352744
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2352744
Ingatlan adatai
Irányár: 359 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 641 071 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 560 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 5
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: 1 037 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: riasztó, kaputelefon, klíma, amerikai konyha, redőny, öntözőrendszer
Részletes leírás
A földszint: kijárat az első belátásmentes teraszra, amerikai konyhás nappali étkezővel, kandallóval. A bejárati előtérből nyílik egy vendég-WC és egy garderobe. Közvetlen lejárat a 100nm alapterületű wellness center-be.

Wellness: Az úszómedence (9x3x 1,6m mélységű) ellenáramoltatóval, nyakmasszírozó vízsugárral felszerelt. Egy 2 személyes infrakabin, 5 személyes jakuzzi, 6 személyes kombinált szaunakabin (infra és finn) 16.000 fényeffektusú fényterápiával, vízeséssel, borhűtővel, zuhannyal és 2db TV-vel biztosítja a kikapcsolódást.



Az emelet: 4 különnyíló szoba ebből a szülői háló rendelkezik egy garderobe résszel és egy fürdőszobával. A szülői hálóból kijárat az emeleti első erkélyre. A másik 3 szobához is tartozik egy fürdő (kád, zuhany, WC, bide) és egy garderobe. Az egyik háló kilépő terasszal, míg a nagyobbik háló a hátsó teraszra kijárattal rendelkezik. A teraszról örökpanoráma a hegyekre. Az emeleten egy mosókonyha található teljes felszereltséggel.



Garázs: Az udvari fedett parkolóban 2 gk., a -1 szinten található fűtött garázsban 3 db gépkocsi tud parkolni. A garázsfeljáró automata fűtéssel ellátott. A -1 garázs szinten található még 3 tároló, (medencegépészet, kerék- és kerékpártároló, ill még egy tároló, amely ajtócserével páncélteremmé alakítható. Itt van kialakítva egy élelmiszertároló blokk és egy közlekedőfolyosó lejárat a -1,5 szintre, ahol az energiacentrum 2 Buderus gázkazánnal, baktériummentes víztározóval található. Külön lejárattal az appartmanlakáshoz juthatunk, amely 1 gardrobe, 1 szoba, 1 fürdő-WC (mosógépkiállással) és egy konyhából áll.



Kert: A kert 300 négyszögöl. Sziklakertek, tujafák, dísznövények és fenyőfák övezik a ház körüli területet, nyugalmat, csendet és beletásmentességet biztosítva ezzel a lakóknak. A hátsó udvar rész is teljesen belátás mentes, melyet fa kisház, kerti sütők és pavilon tesz még kellemesebbé.



Klimatizálás: 5 db hűtő-fűtő klímaberendezés, elektromos redőnyök

Elektronikus védelem: 3 zónás szekcionált riasztórendszer (éjszakai funkcióval) távfelügyeleti rákötéssel, kivonuló szolgálattal

Fűtési rendszer: 2 db Buderus gázkazán, levegő- hőszivattyús rendszer (a wellnes állandó szellőztetésével)

Energiaellátás: 42 db napelem, szinte nullázza a villamosenergia költséget. A napelem bázisnak köszönhetően, ez a kb. 600 m2 terület is minimális rezsi költséggel üzemeltethető. Amennyiben elektromos autóval is rendelkezik, azt helyben, - külön költség nélkül - tudja tölteni.

Környezet: A környék kulturált, rendezett, az utcán nincs átmenő forgalom, csak azok hajtanak be, akik ott laknak. Az utcán a parkolás ingyenes.
Képek