adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XIII.kerület, Angyalföld – Fiastyúk utcai ltp. 
Hajdú köz 

Hivatkozási szám: 2309298
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2309298
Ingatlan adatai
Irányár: 24 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 691 667 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 36 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Könnyű megközelíthetőség akár autóval, akár villamossal. Parkosított környezet, ősfás park, közel a Rákos-patak, mellette futópálya, új játszótér, közösségi edzőtér, madárcsicsergés, biztonság és nyugalom.

Eladásra kínáljuk ezt a Fiastyúk utcai lakóövezet melletti egyszobás lakást egy a forgalmi zajoktól távol eső társasházban. Kiváló megközelíthetőség, szabad parkolók, a 105-ös busz egy percre, a 14-es villamos és a 120-as busz megállója 3 perc sétára, az M3-as metró Gyöngyösi úti megállója 9 percre.

A lakás egy négyszintes társasház magasföldszintjén helyezkedik el, egy tágas, világos szobával, valamint konyhával, fürdősarokkal, külön wc-vel, a lakás ablakain ráccsal, új bejárati ajtóval, a pincében saját tárolóval. A lakás egésze jó állapotú, költözhető, csupán néhány eleme érett meg a korszerűsítésre, úgymint a konyhabútor és a zuhanyfülke.
Egy átfogóbb felújítás során a lakás egésze átalakítható, a szobák, a konyha, fürdőszoba is szabadon variálható, megcserélhető. A szoba a méreténél fogva alkalmas egy modern konyhasarok kialakítására, ezzel a jelenlegi konyhából hálószoba alakítható ki, a lakás komfortfokozatát és szobaszámát növelhetjük, új, hozzáadott értéket teremthetünk!
A ház két oldalról is megközelíthető: bejuthatunk a főbejáraton a Hajdú közből, valamint az Esküvő köz felől is, a lakóközösség zöldellő parkján keresztül.

A közlekedési lehetőségeket is figyelembe véve ennek az ingatlannak a forgalmi értékét növeli a városbeli elhelyezkedése, a főutak, a villamosvonalak és a Metróvonal elérése, ezáltal a kiadhatóságában igen nagy potenciál rejtőzik. A környék és az ingatlan hosszú-, és rövidtávú befektetésre is kiválóan alkalmas.

Ha megfizethető áron pesti, zöldövezeti otthont, vagy az értékét stabilan megtartó befektetést keres, akkor ez az a lakás, ami a mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!
Képek