adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Veszprém megye, Csopak 
 

Hivatkozási szám: 2300929
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2300929
Ingatlan adatai
Irányár: 159 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 514 286 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 105 m2
Fűtés: gáz
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3+1
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: 715 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
 
KERESI A TÖKÉLETES INGATLANT? AHOL IGAZÁN KIVÁLTSÁGOSNAK ÉREZHETI MAGÁT?
ÖRÖK PANORÁMA A BALATONRA, REMEK HÁZ CSODÁLATOS HELYEN, HATALMAS TERASZOKKAL ÉS FANTASZTIKUS KERTTEL.SZÖLŐSKERTEK, BOROS PINCÉK ÉS IGÉNYES HÁZAK KÖZÖTT TALÁLJUK EZT AZ EXTRÁKKAL FELSZERELT, NAGYON INTIM, DE MÉGIS KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ HELYEN LÉVŐ INGATLANT.
 
A telek bekerített, 2 darab tolókapuval, 4-5 autó részére térkövezett parkolási lehetőséggel, és egy fedett gépkocsibeállóval. A főépület mellett találunk még egy vadonatúj, nagyon hangulatos szauna házat, egy kisebb garázst, fatárolót, kerti sütögetőt és egy kis játszóteret. 
A rendkívül jól megépített, 2 szint + tetőtér beépítéses házat nemrég teljeskörűen felújították.  A kivitelezés precíz munkával, minőségi anyagokkal készült, nagyon átgondolt, a mai kor ígényeihez és ízlés világához igazodik. Az ingatlan teljes komforttal ellátott, gázközponti fűtés mellett még egy hangulatos kandalló is díszíti a nappalit, a fölső szintek klimatizáltak.
A középső szinten egy zuhanyzós és egy másik, káddal felszerelt fürdőszoba, 2 hálószoba, 1 tágas nappali, étkező, konyha, kamra és tároló, valamint egy 30 nm-es fedett terasz. 
A tetőrbe hangulatos belső lépcsőn jutunk, ahol egy kis mosdó és egy óriási szoba van, előtte szintén fedett terasz, mely a ház legkáprázatosabb kilátását nyújtja a nap minden szakában.
A földszinti lakótér alatt a terepviszonyokat kihasználva még egy szint található, ahová a mosókonyha került, egy pazarul felszerelt, gépesített, beépített konyhával, társalgóval és előtte kertkapcsolatos óriási terasszal.
A kert parkosított, különleges dísznövényekkel, és gondozott gyeppel. 
Kiváló a hely a teljes kikapcsolódásra és feltöltődésre, maximális kényelemmel.
Mind befektetésnek, kiadásra, mind álladó, mind nyaralónak tökéletes választás!
Rendkívül kedvező az ár, egy ilyen extra panorámás telken fekvő kiváló ingatlanért:
159 Mft
Képek