adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Komárom-Esztergom megye, Tokod 
 

Hivatkozási szám: 2300185
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2300185
Ingatlan adatai
Irányár: 4 200 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 84 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 240 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Megvételre kínálok a tokodi pincevölgyben, a tokodi borút és a Kéktúra útvonalán, a csend és nyugalom szigetén egy álom kuckóvá alakítható, téliesített, téglából épült pince-présházat, kis lakrésszel.



Az épület 1240nm-es telken épült, hasznos alapterülete 50nm, plusz tetőtér beépítéses. A házikó a kíváncsiskodó szemek elől, fákkal elrejtett, de tulajdonosának az erkélyről látható, festőien szép panoráma megmaradt.

Elrendezését tekintve, alsó szintjén közlekedőből nyílik egy tágas szoba, mely szabadon alakítható, valamint egy főzőfülke, és nem utolsó sorban a 7 méter hosszú, kellemes klímát biztosító, téglából kirakott, boltíves pince. Tető terében egy erkélyes nagy szobát alakítottak ki. Állapotát tekintve, kívülről jó állapotú, kivéve a tetőn látható hibát, belülről festést, igény esetén burkolatcserét igényel. A házban áram van, kút fúrására van lehetőség, mivel nem a hegy tetején helyezkedik el, házi vízmű kiépítése esetén tusolót, mosogatós konyhát, mellékhelyiséget alakíthatunk ki, igény és pénztárca függvényében az épület tovább bővíthető.



A telek és a hozzá tartozó épület irányára 4,2 Millió forint, amennyiben gazdálkodna (szőlő, gyümölcsfák, haszonállat tartása), vagy parkosítaná a területet, érdemes hozzá megvásárolnia a közvetlen mellette fekvő 3831nm-es, részben kitisztított, részben fás telket, melynek irányára 2 Millió forint. a kettő össz értéke 5.8 Millió Ft!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, szeretne elvonulni a világ zsongása és kíváncsisága elől, olyan helyre, ahol harapni lehet a levegőt és minden nap a természet értékeit élvezni, hívjon bizalommal, nehogy másé legyen!



Az ingatlant személyes értékbecslés után vettem nyilvántartásba.
Képek