adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, VIII.kerület, Kerepesdűlő 
 

Hivatkozási szám: X2276430
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2276430
Ingatlan adatai
Irányár: 41 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 640 625 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 64 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 2+1
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Remek közlekedés akár autóval, akár villamossal. Parkosított környezet, madárcsicsergés, zárt hátsó kert és autóbeálló kizárólag a lakóknak.
Eladásra kínáljuk ezt a Hungária körút és Százados utca közötti háromszobás lakást egy a forgalmi zajoktól elszigetelt társasházban. Kiváló megközelíthetőség, saját parkolók, az 1-es villamos megállója és a Hidegkúti Nándor stadion 2 perc sétára, a Puskás stadion 2, a Népliget 3 villamosmegállóra.
A lakás egy négyszintes társasház magasföldszintjén helyezkedik el, két különálló szobával, valamint az egyik szobából nyíló hálóval. A két szoba egymással szemben áll, az ablakaik külön oldalon nyílnak, így akár két külön lakónak, vagy két párosnak is kialakítható élettér.
Közös területek: a két szobát elválasztó előtér, fürdőszoba, konyha kamrával, beépített szekrények. A lakás egésze jó állapotú, több része is frissen felújított, csupán néhány eleme vár még korszerűsítésre. Egy újabb felújítás során a lakás egésze átalakítható, a szobák, a konyha, fürdőszoba is szabadon variálható, megcserélhető. A ház két oldalról is megközelíthető: bejuthatunk a főbejáraton a Hungária körútról, valamint a Százados útról, a lakóközösség saját, zöldellő pihenőparkján és autóbeállóján keresztül is. A lakáshoz a pinceszinten egy tároló is tartozik.
- A lakás magasföldszinti, mégis világos, köszönhetően a két utcára is merőleges elrendezésének, a külön keleti és külön nyugati szobájának, széles ablakainak! Délelőtt is és délután is besüt a nap!
- A lakás egy forgalmas körúti ingatlan, mégis csendes, köszönhetően a korszerű hangszigetelő nyílászáróinak, a hátsó utcai forgalomtól való kellemes távolságának!
- A lakás ugyan egy forgalmas körúti ingatlan, mégis zöldövezeti, köszönhetően a lakók saját parkjának, gondozott kertjének, és a kert hosszú órák eltöltésére alkalmas pihenősarkainak!

Budapest VIII. kerületének előítéleteire alaposan rácáfol Kerepesdűlő és a Hungária körút ezen szakasza, kiemelten a most bemutatott ingatlan, hiszen itt csend és nyugalom honol, ahol lelassul az idő, ahol találunk helyet a meditációra, a feltöltődésre, a biztonságos életünk felépítésére!
A közlekedési lehetőségeket is figyelembe véve ennek az ingatlannak a forgalmi értékét növeli a városbeli elhelyezkedése, a főutak és villamosvonalak elérése, ezáltal a kiadhatóságában igen nagy potenciál rejtőzik. A két külön bejáratú szoba igen előnyös diákok, állatbarátok, összeköltöző párok számára! A környék és az ingatlan hosszú-, és rövidtávú befektetésre is kiválóan alkalmas.
Ha megfizethető áron pesti, zöldövezeti otthont, vagy az értékét stabilan megtartó befektetést keres, akkor ez az a lakás, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!
Képek