adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tiszaújváros 
 

Hivatkozási szám: 2210304
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2210304
Ingatlan adatai
Irányár: 40 079 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 482 880 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 83 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma: 3
Építés éve: 2020
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: 75 m2
Erkély mérete: 11 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: fedett beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: hőszigetelés, amerikai konyha
Részletes leírás
Tiszaújváros kertvárosában, a LIDL bevásárló üzlet közelében újonnan épül 3 lakásos lakóépület irodával. A társasház fiatalos tömegképzésével, modern külső megjelenésével beilleszkedik a már meglévő lakó övezetbe.
Ebben az igényes anyagokból épülő ingatlanban eladó 71,88 nm alapterületű, amerikai konyha + nappali + 2 szoba elrendezésű, 11,62 nm terasszal - erkéllyel kialakított lakás, melyhez 75 nm saját kertrész, 1 db fedett gépkocsibeálló és 1db parkoló is tartozik.

Eladási ár: 40.079.280,-Ft, mely a lakás, fedett gépkocsibeálló, parkoló és kert árát együttesen tartalmazza.

Az ingatlan emelt szerkezetkész állapotban kerül értékesítésre, így az új tulajdonosa saját ízlésének, igényének megfelelően alakíthatja lakása belsejét. A lakás megfelel a 2021. évtől érvényes energetikai követelménynek a „közel nulla energiaigényű” előírásnak, így kivitelezéskor napelem kerül beépítésre. Az ár tartalmazza a földszinten a padlófűtés kialakítását és a gázkazánt is. A társasház jelenleg már 70%os készültségben van, így a lakás megtekinthető állapotban van és hamarosan átadható belső kialakításra.
A látványtervek, alaprajzok, szint rajzok, műszaki leírás megtekinthetők irodánkban időpont egyeztetést követően.

A vásárláshoz a már meglévő vagy vállalt gyermekek után igénybe vehető a Családok Otthonteremtési Támogatása (CSOK). Ebben az esetben a vásárlás illetékmentessé válik, 5% ÁFA tartalom visszaigényelhető és felvehető az államilag kamat támogatott hitel is. A leendő vevő önerős finanszírozás esetén a vételárat a beruházás megvalósulásával arányosan, részletekben fizeti meg. Támogatások és hitelek igénybevétele esetén a fennmaradó vételárat a választott pénzintézet folyósítja. Amennyiben CSOK nélkül vásárol új építésű ingatlant továbbra is érvényben marad az illeték megfizetésénél a korábbi szabály, mely szerint 15MFt értékhatárig illetékmentes a vétel, az azt meghaladó összegre 4% illeték fizetendő.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését egyeztessünk időpontot és nézzük meg a lakást! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes!
Teljes körű CSOK, Babaváró kölcsön, hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Képek