adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Komárom-Esztergom megye, Nagysáp 
 

Hivatkozási szám: 2179034
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2179034
Ingatlan adatai
Irányár: 5 800 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 290 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 20 m2
Fűtés: egyéb
Állapota:
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 2 705 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: riasztó
Részletes leírás
Régóta vágyik a természetbe, szereti a nyugalmat, saját háborítatlan teret, mindezt könnyen megközelíthető helyen? Akkor Önnek szánták ezt a kis nyaralót!

Hol található?

Nagysáp Szilvásvölgyben, a Gerecse hegység északkeleti részén, a bajnai völgyben Tát-Tatabánya közötti 1119-es út mentén, Esztergomtól 17, Tatabányától 30, Budapesttől 50 kilométer távolságra, gyönyörű kis falucska csendes utcájában.

A 2705nm-es (dupla telek) területen egy téliesített faház található, melyben egy szoba, konyha, tusolós fürdőszoba található, szükség esetén a faház tovább bővíthető.

A házikó vízellátásáról, medence töltéséről, locsolásról fúrt kút, házi vízmű, melegéről pedig egy cserépkályha, plusz alternatívaként villanyfűtés gondoskodik. Nem mint ha indokolt lenne, de a nyugalom kedvéért az egész ház és telek, biztonsági kamerákkal felszerelt, így, ha nem vagyunk kint, az otthonunkból is látjuk az ingatlanunkat.

A nyugalomról pedig a leírhatatlan környezet a felelős. A telket sík, télen-nyáron jól járható úton közelíthetjük meg, szinteltérését tekintve a házikó síkon, a telek vége dombtetőn ér véget, ezért is lehet az, hogy, ha felérünk a tetejére, lábunk alatt Nagysáp települése terül el.

A telek 3%-a beépíthető, így akár egy normál méretű, emeletes házat is felhúzhatunk rá. Beültetett gyümölcsfái kora nyártól őszig örvendezteti meg a családot gyümölccsel, a faluban megtalálható a mindennapi élethez nélkülözhetetlen közintézmény, bolt, buszmegálló.

Mindazt, mit-e ingatlan nyújtani tud, tovább nem is spiláznám, ezért tekintse meg és ha a sors Önnek szánta, rögtön beleszeret.



A részletekért, megtekintés időpontjáért, hívjon bizalommal.
Képek