adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok 
 

Hivatkozási szám: 2117799
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2117799
Ingatlan adatai
Irányár: 64 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 400 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 160 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 5
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Szolnok Rózsadombján eladó egy minden igényt kielégítő, kiváló állapotú családi ház.

A ház 1995-ben épült, de néhány éve a felső szintet, tavaly pedig az alsó szintet újították fel teljeskörűen, közte az emeletre vezető lépcsőt is.
A ház 143 nm-es, plusz hozzáépítve egy 17 nm-es télikert és egy 26 nm-es garázs, illetve egy különálló 60 nm-es alsóépület, alsókonyhával. A telek mérete 900 nm.

A felújítások során egy új konyha került kialakításra, amely méretre készült, fa frontokkal. A beépített konyhai gépek (sütő, mosogatógép stb) is az eladás részét képezik.
Az alsó szinten álmennyezetet építettek be, led fényekkel, illetve egy gyönyörű tükör és fa burkolatot kapott a fal, ezzel erősítve a modern hatást. Ezen a szinten található a konyha + étkező, a kamra, a nappali és egy hálószoba saját gardróbbal és fürdőszobával.
A felső szinten egy hatalmas - akár külön szobaként is használható - előtérből juthatunk be a 3 hálószobába, plusz egy gardrób, egy fürdőszoba és egy külön WC is található itt.
1 éve a kazánt is kicserélték. Műanyag nyílászárók és elektromos redőnyök találhatóak az épületen. A ház teljesen klimatizált és riasztóval felszerelt.

Az udvarban lévő, szintén összkomfortos alsóépületben egy beépített konyha, egy szoba és WC + tusoló található. Itt a konyhában radiátor, míg a szobában padlófűtés gondoskodik a melegről. Ez az épület elektromos aluredőnnyel és műanyag redőnnyel felszerelt.

Az udvarban található még egy fedett, kiülős terasz beépített sütőkemencével, egy szerszámos házikó és egy kerti játszóka. A kertben automata locsolórendszer van kiépítve.

A garázshoz és az udvarba 2 nagy elektromos kapun keresztül juthatunk be.
A házban található bútorok, illetve a jakuzzi, a szauna és a kerti medence külön megegyezés szerint pluszban megvásárolhatóak.

Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!
Irodánk ingyenes, banksemleges hitelügyintézéssel is foglalkozik.
(hivatkozási szám: M66660)
Képek