adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Győr-Moson-Sopron megye, Sopron 
 

Hivatkozási szám: 2098710
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2098710
Ingatlan adatai
Irányár: 72 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 470 323 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 155 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 5
Építés éve: 2006
Szintek száma: -
Telekterület: 1 037 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Sopron – családi házas övezetében eladó 1040nm-es telken egy háromszintes nívósan kialakított családi ház. A ház téglakerítéssel szeparált a kíváncsi tekintetek elöl. Automata kertkapun jutunk be, majd további kényelmünket a szintén automata garázs ajtó biztosítja. A kert ízlésesen parkosított, térburkolt autóbeállók és egyedi vonalvezetésű járda található benne.
Az eladó családi ház élettere földszintes, itt találjuk a nappalit, étkező-konyhát, három hálót, fürdőt, gardróbot. A házba lépve harmonikusan kialakított, modern színvilágú otthonba lépünk. A nappali melegét az egyedi kandalló adja, valamint a déli tájolású terasz, amely a konyhából is megközelíthető. A terasz sziklakerttel kapcsolódik a kerthez, belesimulva környezetébe.

A család kényelmét tároló helyiségek, gardrób biztosítják. A pincében kapott helyet a kazán, amely gáz és vegyes tüzeléssel is üzemeltethető, valamint nagy teljesítményű meleg víz tároló tartály kapcsolódik hozzá.

Az eladó soproni családi ház tetőterében még három szoba került kialakításra , mintegy a gyerekek saját birodalmaként. A kertben helyet kapott még két tároló, kerékpároknak illetve kerti gépeknek. Ideális otthon, olyan családok számára akik, új építésű - készbe akarnak költözni.

Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Képek