adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Fejér megye, Szabadbattyán 
 

Hivatkozási szám: 2010315
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2010315
Ingatlan adatai
Irányár: 6 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 153 333 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 45 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 2006
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
SZABADBATTYÁN közelében, jó állapotú, téliesített hétvégi ház, parkosított 1000 m2-es telken ELADÓ.
I.á.: 6,9 M Ft Tel.: 06(20)3370 424
KÖRNYÉK:
Szabadbattyán külterületén, legközelebbi buszmegállótól 3 km távolságra fekszik az eladó ház. Közelben halastó, erdő, csend, nyugalom és jó levegő. Pihenésre, kikapcsolódásra kiváló környezet. Az ingatlan megközelítése egy darabig aszfaltozott úton, majd köves dűlőutakon történik. Fehérvárhoz való közelsége, miatt egyre többen választják állandó lakóhelyül a környéket. A házat a „Székesfehérvár” táblától kb.10 perc autózással érjük el.  
A TELEK:
Mérete 1000 m2. Zártkerti művelés alól kivett terület. Tehermentes, szerződéskötés, fizetés után gyorsan birtokba vehető. Az ingatlan körbekerített, parkosított, dús gyeppel, termő gyümölcsfákkal, virágokkal beültetve. Telek végében egy tárolásra használt melléképület van, alatta pincével. A földterületen egy tiszta vizű ásott kút található. A telken látszik, hogy a kertet hozzáértő ember ápolja nagy gonddal.
A HÁZ:
A teraszos téglaépület jó állapotú, földszint és tetőtér kialakítású.  Földszinten (kb. 30 m2-en) előtér, konyha-étkező, egy hálószoba és egy fürdőszoba van. Tetőtérben (kb. 20 m2-en) egy tágas hálószoba található. A tető hibátlan: bramac cseréppel fedett, ablakok redőnyös műanyag ablakok. Fűtés: fa tüzelésű kályhával megoldott. A ház egy festés után azonnal költözhető. Belső elrendezése, méretei és felszereltsége alapján az épület nem csak hétvégi házként, hanem – mint most is - akár állandó lakhatásra is alkalmas. Az épület külső vakolása, színezése az új tulajdonos feladata lesz.
KIKNEK AJÁNLOM?
Méretei és belső elrendezése alapján 1-2 ember kényelmes tartózkodására alkalmas a ház. Aki szeret úgy kikapcsolódni, hogy elvonul a város zajától, pihenésképpen kertészkedik, vagy a közeli tavon horgászik, szereti a nyugalmat, jó levegőt, annak ideális választás ez a hétvégi ház. A város közelsége lehetővé teszi, hogy hosszas autózás nélkül, akár egy délutánra is kiszakadjunk a városi pörgésből.
I.á.: 6,9 M Ft
Tel.: 06(20)3370 424
Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.
Itt találsz bennünket a Facebookon:  https://www.facebook.com/LakaskulcsFehervar/?ref=bookmarks
 
 
Képek