adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XI.kerület 
Ördögorom út 

Hivatkozási szám: 1961767
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1961767
Ingatlan adatai
Irányár: 229 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 880 769 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 260 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: újszerű
Szobák száma: 6+1
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 1 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Természetvédelmi területhez közel, a XI. és a XII. kerület határán, 20 percre a belvárostól, 10 éve épült bár a mai energetikai követelményeknek maximálisan megfelelő 135 nm nettó alapterületű, bruttó 300nm-es,3 fürdőszobás, 6 szobás családi ház eladó.

Az ingatlan 44cm-es porotherm téglából épült, monolyt födémmel, hőszigetelő vakolattal, és egyedi fa thermo nyílászárókkal(Elektromos alumínium redőnyökkel, szúnyoghálóval). A tetőt bramac cserepek fedik, mely kőzetgyapottal szigetelt.

A megújuló energiát kihasználva a rejtett radiátorok és padló fűtését , a meleg víz ellátást és a mennyezetek hűtését hőszivattyú és napkollektorok biztosítják.

Alternatív fűtésként , gázfűtéssel és két fával fűthető csempekályhával is biztosíthatjuk az otthon melegét.

Igényes kivitelezés, átgondolt praktikus elrendezés, tágas, elegáns terek, alacsony fenntartási költségek jellemzik az ingatlant.

A főbejáraton át egy szélfogó fogad bennünket. Innen a közlekedőbe léphetünk be. A bejárat mellet közvetlenül vendég wc és a lépcsőház található.

A fogadó szinten tágas nappali és egy rejtett tolóajtóval egybenyitható étkező található. A belmagasság 3,2 méter.

Az étkezőből az utcafrontra néző konyhába érkezünk, amelyet beépített Bosh konyhai gépek, tölgyből készült beépített bútor, gránit munkapult és mosogató tesz elegánssá.
A konyhából nyílik egy nagy raktárhelyiség.

A fogadó szinten kap helyet egy tágas dolgozó/könyvtárszoba igényes kivitelezésű beépített könyvszekrényekkel.

A szülők zavartan pihenését szolgálja a kertre néző, szeparált lakosztály (hálószoba külön fürdővel és gardrób szobával).

A nappaliból nyílik a 15 nm-es terasz.

A gyönyörűen karbantartott kert a nyugalom szigete, gondozott zöld gyep, sziklakert, csobogó, virágágyások, gyümölcsfák teszik hangulatossá.

A kerti kis házban nyári konyha, fürdő és a ház alatt megbúvó borospince található. Kora tavasztól késő őszig hangulatos kerti összejövetelek helyszíne.

A kertben található még térkövekkel körbe rakott bazalt tűzrakhely, medence kiépítéséhez szükséges kiállások. A kert locsolásához szükséges vizet esővíz gyűjtő ciszterna és fúrt kút szolgáltatja, a locsolást automata öntözőrendszer biztosítja.

A tetőtér beépítésével az ingatlan hasznos alapterülete igény szerint további ~70 m2 – rel növelhető, a fűtés, a víz, és az elektromos hálózat ki van építve ezen a szinten is.

Az épület biztonságáról riasztórendszer, páncél ajtó, távfelügyelet és a földszinten kovácsoltvas rácsok gondoskodnak.

Automata kapu és Hörmann elektromos garázskapu könnyíti meg az autóval való parkolást a két férőhelyes tágas, fűthető garázsban.
A garázsból nyílik egy kb. 2 m3 fa befogadására alkalmas fáskamra is.

Drón Videó a YouTube-on:
YouTube kereső: GDN Ördögorom

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal! hp
Képek