adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Veszprém megye, Balatonederics 
 

Hivatkozási szám: 1961054
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1961054
Ingatlan adatai
Irányár: 16 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 289 474 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 57 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1999
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
ELADÓ BALATONEDERICSEN, BELTERÜLET HATÁRÁN, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ, ÖSSZKÖZMŰVES ZÁRTKERTI NYARALÓ. EGYEDÜL AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN TALÁLJÁK.

Nyugodt, csendes zsákutcában áll a ház, melyet részletekbe menő odafigyeléssel építtettek svájci tulajdonosai. A kicsi ékszerdoboz kész tervek alapján tovább bővíthető a terasz beépítésével és a tetőtéri ablakok kiépítésével.
Az ingatlanról részletesen:
- A 2000 m2 -es telekből az udvari rész bekerített, mögötte sövénnyel határolt füves lankán gyümölcsfák teremnek.
- A ház porotherm téglából épült, cserép héjazattal, nyílászárói fából készültek. Az ajtók borovi fenyőből vannak, a lépcső tölgyfa.
- Minden közmű hálózatra (víz, villany, gáz, csatorna ) csatlakozva , a közvilágítás egészen a házig kiépített, vezetékes telefon- és internet a közeli oszlopon. 3 antennán számtalan külföldi és magyar televíziós csatorna fogható.
- Meleg vizet villanybojler állít elő, a fűtést hűtő / fűtő klímaberendezéssel oldották meg, mellette olajradiátorok is rendelkezésre állnak.
- A konyhában adott a lehetőség mosógép, mosogatógép, szárítógép beállítására.
- 16 m2 a garázs alapterülete, az udvari autó beálló helyeket rácsos betonkövekkel rakták ki. A ház hátsó oldalán kerti csap. Villámhárítót is felszereltek a biztonság érdekében.
Az épület használati beosztása: Kis előszobából nyílik egyik oldalon a teraszkapcsolatos lakószoba, másik oldalon a konyha. Innen érhető el a zuhanyozó és wc. A tetőtér közlekedője számítógépasztallal hasznosított, kétoldalt nyílnak a hálószobák. Egy 24 m2-es terasz tavasztól késő őszig a pihenés és társas élet kellemes színtere.
A nyaraló keveset használt, mind az épület, mind a kert rendszeresen karbantartott, gondozott. Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosú. Berendezése és a szerszámok megállapodás tárgyát képezik.
KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGBAN EGY 2180 M2-ES TELEK, 70 M2-ES FELÚJÍTANDÓ/BONTANDÓ HÁZZAL SZINTÉN ELADÓ. KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG EGYÜTTES MEGVÁSÁRLÁSUK

Ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, kérem, hívjon a megadott telefonszámon. Időpont egyeztetéssel akár hétvégén is megmutatom.
Képek