adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Tápiószentmárton 
 

Hivatkozási szám: 1960606
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1960606
Ingatlan adatai
Irányár: 10 650 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 204 808 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 52 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1990
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Tápiószentmártonban a termál gyógyfürdőtől néhány háznyira eladó egy iker nyaraló déli része, mely családi háznak is alkalmas. A nyaraló 52,44 nm-es, a hozzá tartozó telek pedig 607 nm. Yton téglából épült a 90-es évek elején. Dupla kémény, műanyag nyílászárók, cserép fedés.
Az ingatlan kifogástalan állapotban, rendezett udvarral, fúrt kúttal rendelkezik. Villany, víz bent van, gáz az utcán a ház előtt Fém szerszámos tároló, kocsibeálló is tartozik hozzá.
Az ingatlantól pár percre kocsival található az Attila domb mely tapasztalatok szerint sajátos jellemzőkkel rendelkező elektromágneses és radioaktív erőterek alakultak ki, a domb gyógyító erejének híre elterjedt az egész országban és betegek sokasága keresi fel napról-napra és tölt el itt néhány órát.

Autóval a 4-es számú főút 54-es és 55-ös kilométerszelvényei között leágazó mellékútról közelíthető meg a legegyszerűbben. Aki a fővárosból tömegközlekedéssel kíván eljutni a településre, célszerű a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonalat választania, amivel Nagykátáig kell utazni, onnan pedig a legegyszerűbb Volánbusszal megközelíteni Tápiószentmártont.


Amennyiben kérdése van vagy megtekintené az ingatlant,keressen bizalommal akár üzenetben, akár telefonon, állok rendelkezésére!

Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére!
Független hiteltanácsadással, kedvezményes ügyvédi költségekkel,energetikai tanúsítvány készítésével segítjük ügyfeleinket, illetve amennyiben ingatlant keres, ennek lebonyolításában is rendelkezésre állunk!

Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére:
-ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér, hatékony eladási stratégia, profi áralku)
-értékbecslés
-bank semleges hitelügyintézés nem csak a nálunk vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás)
-jogi tanácsadás.
Forduljon hozzánk bizalommal!
Képek