adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Győr-Moson-Sopron megye, Pannonhalma 
 

Hivatkozási szám: 1932172
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1932172
Ingatlan adatai
Irányár: 69 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 353 846 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 195 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 5+2
Építés éve: 2017
Szintek száma: -
Telekterület: 1 269 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Győrtől 15 percre, Pannonhalma központjában, kiemelt övezetben, festői, csendes környezetben, örök panorámával az Apátságra, és a környező dombokra, aszfaltozott utcában, 3 szintes, 195 m2-es, tehermentes, magas színvonalú családi ház rendkívül alacsony rezsivel, új bútorokkal és garanciális háztartási gépekkel együtt eladó.

Mindenhol a minőség és a precizitás köszön vissza, amiből az építkezés során egy kicsi sem lett engedve. Szúnyoghálóval és reluxával felszerelt kiváló szigetelésű műanyag ajtók és ablakok, dekor beltéri ajtók, minőségi burkolatok, gyönyörű kandalló, klíma, Hörmann garázskapu, LED világítás, 3 fázisú villany, és távfelügyeletes riasztó van kiépítve.

A falak 30-as téglából, 10 cm-es szigeteléssel készültek. Az ereszek kialakítása örök életűek, melyeket sosem kell karban tartani. A háznak két bejárata van. A tájolás, és a nagy ablakok miatt világos terek jellemzik. A ház padló, és radiátoros fűtéséről szintenként vezérelve a kazánok csúcsa egy Viessmann gázkazán, meleg vízéről a kazánról vezérelt 200 literes tartály gondoskodik. A házból és a lankásan emelkedő telekről csodálatos panoráma tárul elénk, mind a környező településekre, mind az Apátságra. A telek egyik kuriózuma az udvari pihenés és szórakozás lehetőségeként kialakított 70 m2-es fedett élményterasz, két tárolóval, mosdó WC-vel.

Az ingatlan ideális akár két generáció együtt élésére, vagy egy nagy családnak is kényelmes otthont tud nyújtani, hiszen két konyhával, és három fürdőszobával rendelkezik. Befektetésnek is kitűnő, mert az alsó szint akár panzióként is üzemeltethető az otthon nyugalmának megzavarása nélkül. A földszinten találunk egy amerikai konyhás nappalit, háztartási helyiséget, gardróbot, wc-t, fürdőt, közlekedőt. Innen nyílik az elektromos garázskapuval ellátott, fűtött garázs is. A lépcsők és a korlátok diófából készültek. Az emeleti szinten minőségi konyhabútor, beépített garanciális gépekkel, közvetlen kamra kapcsolattal, tágas nappali, szoba, külön wc, fürdőszoba, amiben kád is található. A tetőtérben két teljes értékű szoba, az egyik erkéllyel, két félszoba, fürdőszoba került kialakításra.


Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott telefonszámon!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Képek