adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, II.kerület, Pasarét  
Pasaréti út 

Hivatkozási szám: 1913096
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1913096
Ingatlan adatai
Irányár: 105 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 789 474 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 133 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: átlagos
Szobák száma: 4
Építés éve: 1920
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 9 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó Pasarét alsó részén, a Vasas Sportcentrum közelében 1920-as években épült, kevés lakásos, zárt lépcsőházas ház első emeletén, két bejárattal is rendelkező, dupla erkélyes, világos, jó elosztású, cirkófűtéses lakás.
A tágas terekkel rendelkező 133 m2-es ingatlanban 4 nagyobb méretű szoba található, melyek közül kettőnek erkélye is van. A szobák mindegyike világos, nyugati fekvésű, és a ház csendes, gondozott kertjére néz. A lakásban a komfortérzet növelése végett két konyha és két fürdőszoba is kialakításra került.
A jó állapotú lakás elosztásának és további átalakíthatóságának köszönhetően számos további lehetőséget rejt magában. Kis ráfordítással kifejezetten egyedi, különleges otthonná varázsolható. Sőt a jelenleg is két bejáratának köszönhetően nem csak nagycsaládosoknak, de több generáció együtt élésére is tökéletesen alkalmas, vagy a lakás megosztásával befektetésnek is kitűnő választás lehet.
Igény szerint a lakáshoz 4 millió forintért megvásárolható a ház udvarán található, külön helyrajzi számon lévő garázs is.
Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb tároló, ami a lakás mellett a lépcsőházból érhető el, illetve egy saját zárható pincehelyiség.
A zöldövezetben lévő, hét lakásos rendezett házban még az eredeti fa lépcső található, ami az elmúlt ősz folyamán került felújításra, így roppant hangulatossá teszi a lépcsőházat, ahonnét összesen 3 lakás nyílik.
A környék közlekedése kiváló, pár perc sétával számos busz (5, 22, 91, 155, 156) és villamosjárat (56, 59, 61) is elérhető.
Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a megadott telefonszámomon.

Meglévő ingatlan eladásában is segítek. Személyre szabott feltételek, gyors értékesítés, a legjobb piaci áron
Képek