adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, I.kerület 
 

Hivatkozási szám: 1693772
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1693772
Ingatlan adatai
Irányár: 44 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 511 628 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 86 m2
Fűtés: -
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: -
Egyéb extrák: biztonsági rács, kaputelefon
Részletes leírás
Budán, 1. kerületben egy 86 nm-es, társasházi lakás eladó.

Műszaki állapot:
Állapota felújítandó, a fűtési rendszer korszerűsítésre szorul. Jelenleg az ingatlan fűtése egyedi, gázkonvektorral megoldott. Az ingatlan eredeti fa nyílászárókkal rendelkezik, amik közepes állapotúak, de ezt is érdemes felújítani, korszerűsíteni. A falak szárazak, jó állapotúak, a közelmúltban meg lett csináltatva mind belülről, mind pedig a külső homlokzati oldalról is.

Esztétikai állapot:
A lakás világos, tágas, nagy terekkel rendelkezik, nagyon előnyös az elrendezése, sok lehetőséget rejt magában. Könnyen átalakítható az egyedi igényeknek megfelelően. Egyedülálló módon a két szobája egyetlen nagyszobává van nyitva, ami így 52 nm-es.
A két szoba az Ág utcára néz, a másik oldal pedig a ház belső udvara felé. A lakás fekvése dél-nyugati.

A lakás bár első emeleti, de a csendesebb Ág utca felől földszintinek számít, hiszen az épület a hegy vonulatát követi.

Helyiségek:
előszoba, hall, kádas fürdőszoba, wc, kamra, konyha+étkező, 52 nm-es lakótér, ami tetszőlegesen alakítható. Így akár irodának is kialakítható.

Társasház:
A társasház felújítása folyamatos, pár éve az egyik utcafronti oldal lett teljesen felújítva, tavaly ősszel a függőfolyosók felújítását kezdték el, ami idén folytatódik. A belső udvar, tető és a másik utcafront felújítása még hátravan. Lift van.
Közös költség: 27 eFt, ami tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, csatornadíjat, szemétszállítási díjat, társasház takarítását és a biztosítását, valamint a felújítási alapot is.

Közlekedés, infrastruktúra:
Az ingatlan elhelyezkedése közlekedési szempontból is nagyon kedvező, gyalogosan a 105-ös és 178-as buszmegálló fél percnyire van a háztól. (busz: 5, 16, 139, 140, 916, 956, villamos: 41, 56, 17,61). Gépjárművel is a fontosabb közlekedési csomópontok 5-10 percen belül elérhetőek.
A közelben szinte minden megtalálható: bevásárlási lehetőség, egészségügyi szolgáltatás, sportolási lehetőségek, szórakozás, kultúra, stb. Így befektetésnek is kiváló az ingatlan.
Kényelmes sétával pár perc alatt elérhetőek a következők: SPAR, CBA, DM, éttermek, posta, bank, kormányhivatal, iskola, óvoda, gyógyszertár, wellness, kávézók, mozi, benzinkút, fogászat...

Lakás célú felhasználáson kívül irodának vagy befektetésnek is kiváló az ingatlan.

Az ár irányár, ami alkuképes.
Lehetőség van a lakás melletti másik 28nm-es lakással együtt való megvételre is.
Képek