adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tiszaújváros 
Barcsay tér 

Hivatkozási szám: 1661680
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1661680
Ingatlan adatai
Irányár: 12 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 254 706 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 51 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: hőszigetelés, redőny
Részletes leírás
Tiszaújvárosban, Barcsay téren eladó 51nm-es, 1. emeleti, 2 szobás, panelprogramos, jó állapotú lakás.

A panelprogramnak köszönhetően a társasház külső szigetelése, színezése megtörtént. A nyílászárók hőszigetelt műanyagok, a radiátorok hőmennyiségmérővel felszereltek. Ennek köszönhetően rezsi költsége minimális.

A lakás, mint ahogy a fotók is mutatják már átesett egy teljes belső felújításon. A szobák laminált padlóval, az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Az ablakok részben redőnnyel felszereltek. A fürdő is modern, új arculatot kapott. Az elrendezéséből adódóan a konyha és a közlekedő már egybe nyitott, így akár 6 személyes étkező asztal is elhelyezhető.
A gardrób kiváló tárolási vagy átalakítási lehetőséget nyújt. Pince rész tartozik hozzá. Észak-Dél fekvésű, de nyáron is kellemes a klímája a szigetelés miatt.

A társasházban lévő lift minimális közösköltség többletet jelent, de nagy kényelmet biztosít idősnek fiatalnak egyaránt. Frekventált helyen fekszik a városban, kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Polgármesterhivatal, piac, orvosi rendelő, posta, bolt pár perc sétával elérhető, de az iskola, óvoda, bölcsőde is a közelben található. A parkolás biztonságosan megoldható a ház előtt található hatalmas parkolóban.

Kényelmes otthona lehet egyedülállónak, családosnak egyaránt!

Jöjjön és nézze meg a lakást, ha felkeltettem érdeklődését! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes! Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Képek