adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tiszaújváros 
Szent István út  

Hivatkozási szám: 1661677
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1661677
Ingatlan adatai
Irányár: 15 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 260 656 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 61 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 2 m2
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: redőny
Részletes leírás
Tiszaújváros központjában a Szent István úton eladó ez a képeken látható 61nm-es, 1+2 szobás, jó állapotú, kiváló elosztású, nagy konyhás, 8. emeleti lakás.

Az ingatlan jó paraméterekkel rendelkezik, folyamatosan karbantartott, rendezett otthon.
A lakás teljes falazata simára glettelt és fehérre festett, így új tulajdonosa kis ráfordítással, akár saját ízlés szerint alakíthatja a színeket. A villanyszerelés felújítása megtörtént az egész lakásban. A szobák részben laminált padlóval, részben szőnyeggel burkoltak. A nagy szoba ablaka hőszigetelt, a többi helyiségben, még eredeti fából készültek, de jó állapotúak.
A Kelet- Nyugat tájolásnak köszönhetően mindig kellemes benapozású, napfényes , világos ez az ingatlan. A fürdő és a WC külön helyiségben található.
A konyha a közlekedővel egybe nyitott, az így kapott nagy tér jól élhető, kényelmes helyet biztosít főzésre, étkezésre egyaránt. A konyhaszekrény a gáztűzhellyel együtt a lakás tartozékát képezi. A bejáratnál található hatalmas beépített szekrény is hasznos része az ingatlannak.
A központban épült társasházból gyönyörű panoráma nyílik a városra. Erkélyéről figyelemmel kísérhetjük a város összes rendezvényét.

A kilenc emeletes társasház végfalai szigeteltek. A lépcsőháza felújított, tiszta, rendezett. műanyag nyílászárók, új járólap, festett fal. A 8. emeletre lifttel juthatunk fel, de akár kiváló sportolási lehetőség is. A lift meghibásodása esetén használhatjuk a szomszédos lépcsőházak felvonóját. A közösköltség nem magasabb az átlagosnál. Kitűnő infrastruktúrával rendelkezik, minden szinte karnyújtásnyira van, bolt, piac, önkormányzat, posta, orvosi rendelő, óvoda, iskola. A parkolás könnyen megoldható a ház előtt és mögött lévő parkolókban.

A tulajdonos szívesen elcseréli ingatlanát 2 szobás, kisebb alapterületű lakásra, érték egyeztetéssel.

Kérem hívjon és nézzük meg együtt ezt a kiváló elrendezésű lakást!
Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes! Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Képek