adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tiszaújváros 
 

Hivatkozási szám: 1608130
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1608130
Ingatlan adatai
Irányár: 33 541 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 532 397 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 63 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 2018
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 10 m2
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: hőszigetelés
Részletes leírás
AZONNALI ÁTVÉTELLEL MEGVÁSÁROLHATÓ!

Lakás paramétere:
Az alaprajzon látható lakás nappali + 2 fél szoba elrendezéssel 63,42 nm alapterületű, melyhez 10,31 nm-es erkély tartozik és a 2. emeleten található liftes lépcsőházban. Az eladási ár magába foglalja 1 db parkolóhely értékét és az egyedi padlófűtés kialakítását is. Az ingatlan jelenleg már emelet szerkezetkész állapotban van, így a vevő részére azonnal átadható a lakás kulcsa belső befejezésre. Az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja a helyiségek burkolását, falak festését, berendezését.
Még ez évben használatbavételi engedéllyel költözhető ez az otthon!

Társasház bemutatása:
Tiszaújváros Keleti részén épülő Keleti-Városkapu Lakópark a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strand Fürdő és Spar Bevásárlóközpont Lévai úti üzletének szomszédságában helyezkedik el. Az itt épülő társasházak igényes, modern külső megjelenésükkel beilleszkednek a kertvárosi övezetbe. Az új, 32 lakásos társasház 2 lépcsőházból áll, az 5 emelet magas lépcsőházban lift is beépítésre került A földszinten garázsok kerültek kialakításra egyedi megközelítéssel. A társasház tereprendezett területe úttal, járdával, gépkocsi beállóhelyekkel kialakított.

A vásárláshoz igénybe vehető a Családok Otthonteremtési Támogatása (CSOK) és a kedvező kamatozású hitel is. Az új építésű lakások esetén 15 M Ft-os értékhatárig illetékmentes a vétel, az azt meghaladó összegre 4% illeték fizetendő.

Kérem, hívjon a felmerült kérdésekkel, szívesen állok rendelkezésére! Vevőink részére szolgáltatásunk díjmentes és teljes körű mind a vásárlás, mind a hitelfelvétel terén! Lakáskassza megtakarítás és a hozzátartozó kedvező kamatozású, FIX, forint alapú kölcsön is felhasználható a vásárlásnál!

Képek