adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tiszaújváros 
 

Hivatkozási szám: 1608119
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1608119
Ingatlan adatai
Irányár: 23 320 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 277 619 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 84 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 2018
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 45 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: hőszigetelés
Részletes leírás
ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK LEKÖTHETŐK!

Lakás paramétere:
Az alaprajzon látható 2. emeleti lakás nappali + 2 fél szoba elrendezéssel 61,48 nm alapterületű, melyhez 45,58 nm-es terasz tartozik.


Társasház bemutatása:
Tiszaújváros Keleti részén épülő Keleti-Városkapu Lakópark a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strand Fürdő és Spar Bevásárlóközpont Lévai úti üzletének szomszédságában helyezkedik el. Az itt épülő társasházak igényes, modern külső megjelenésükkel beilleszkednek a kertvárosi övezetbe.
Az újonnan épülő 63 lakásos társasház 4 lépcsőházból áll. A földszinti részén garázsok kerülnek kialakításra egyedi megközelítéssel. Két lépcsőházban 3 szinten, két lépcsőházban 5 szinten találhatóak a különböző méretű és elrendezésű lakások, melyek már leköthetők.
Az 5 emelet magas lépcsőházakban lift is található. A társasház úttal, járdával tereprendezett területén fedett gépkocsibeálló, autóbeállóhely is vásárolható.

A társasház építését két ütemben tervezik. A I. ütemben, 2018. tavaszán 31 lakás építése indul, melynek tervezett átadása: 2019. Nyara

A vásárláshoz a már meglévő vagy vállalt gyermekek után igénybe vehető a Családok Otthonteremtési Támogatása (CSOK) és akár a kedvező kamatozású hitel is. A leendő vevő önerős finanszírozás esetén a vételárat a beruházás megvalósulásával arányosan, részletekben fizeti meg. Támogatások és hitelek igénybevétele esetén a fennmaradó vételárat a választott pénzintézet folyósítja.
Az újépítésű lakások vásárlása esetén 15MFt-os értékhatárig illetékmentes a vétel, az azt meghaladó összegre 4%-os illeték fizetendő.

Az ingatlanok emelt szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, így az új tulajdonosok saját ízlésüknek, igényüknek megfelelően alakíthatják lakásuk belsejét.
A látványtervek, alaprajzok, szint rajzok megtekinthetők irodánkban.
A lakások műszaki tartalmát is megismerhetik.

Kérem, hívjon a felmerült kérdésekkel, szívesen állok rendelkezésére! Vevőink részére szolgáltatásunk díjmentes és teljeskörű mind a vásárlás, mind a hitelfelvétel terén! Lakáskassza megtakarítás és a hozzátartozó kedvező kamatozású, FIX, forint alapú kölcsön is felhasználható a vásárlásnál!
Képek