adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XVIII.kerület, Kossuth Ferenc-telep 
Pázsit utca 

Hivatkozási szám: 1569472
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1569472
Ingatlan adatai
Irányár: 29 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 249 167 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 120 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 0000
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Körbejárható, 2 generációs családi házat keres, garázzsal, beépíthető tetőtérrel, redőnyös, műanyag nyílászárókkal, önálló 590m2 telekkel, Pestszentimre központjánál, de mégis csendes mellékutcában?



Befektetésnek, vagy családjának is kiváló lehetőséget kínálunk eladásra! Összesen 120 m2-en, két, külön bejáratú lakás, amely könnyedén újra egyesíthető, beépíthető tetőtér, nagy telek, kiváló helyen, 2 perc sétára a központtól. A jelenleg is lakott első rész már átesett a teljes körű felújításon: ki lettek cserélve a villany-, víz- és gázvezeték, új biztonsági bejárati ajtót, igényes beltéri ajtót, műanyag, redőnyös ablakokat, és álmennyezetbe épített világítást is kapott. A fedett teraszról belépve, újszerű állapotú, minőségi burkolatok fogadnak minket az első lakrészben. Az előszobából, asztalosmester által készített, fa harmonika ajtón keresztül jutunk a tágas nappaliba és az azonos méretű, 16m2-es hálószobába. Az étkezős konyhából nyíló, közel 10m2-es, sarokkádas fürdőszoba mellett, könnyedén újranyitható az ajtó, a félig kész másik lakás irányába. A hátsó részt elkezdték leburkolni, kivakoltak, 2 új ablak is beépítésre került, kialakították a fürdőt, ahol épített zuhanyzó és WC is van, de a befejezés az új tulajdonosra vár.

A kamra, pince, padlás tárolási lehetőségei mellett rendelkezésre áll még egy téglafalas, épített garázs is, a ház mögötti hatalmas hátsó kertben.



Elhelyezkedése kiváló, csendes mellékutca, nincs átmenő forgalom, karnyújtásnyira van számtalan tömegközlekedési eszköz, posta, patika, pékség, orvosi rendelők, fittness terem, közösségi ház, ATM-ek, dohányboltok, éttermek, bevásárlási lehetőségek, gyakorlatilag minden, amire a hétköznapokban szüksége lehet. A 2-3 percre sétára (Szentimre központ) megálló tömegközlekedési eszközökkel, átszállás nélkül elérhető a Boráros tér, Pesterzsébet, Soroksár, Gyál, Ferihegy 1, Határ út, Köki Terminál és persze számtalan éjszakai járat is közlekedik.



Érdeklődni a hét bármely napján lehet, ha kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni, Forduljon hozzám Bizalommal!
Képek