adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Veszprém megye, Balatonszepezd 
 

Hivatkozási szám: X1568985
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1568985
Ingatlan adatai
Irányár: 21 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 168 462 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 130 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
KIEMELT AJÁNLAT AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!


AZ ÉSZAKI PART LEGTISZTÁBB LEVEGŐJŰ TELEPÜLÉSÉN, BALATONSZEPEZD KÖZPONTI ŐSFÁS UTCÁJÁBAN KÉTSZINTES NYARALÓ 1398 NM-ES TELKEN, ELADÓ!


A teljes közművel rendelkező épület téglából épült és cserépfedéssel rendelkezik. Fűtése gázcirkóval, ugyanakkor nappalijában egy cserépkályha is rendelkezésre áll. A lakószinten nappali, egy nagyobb szoba és egy félszoba valamint konyha és zuhanyzó biztosítja az ott tartózkodást. Nagy teraszáról induló feljárat a beépített tetőtérbe vezet ahol két lakószoba és egy zuhanyzó teszi lehetővé egy több generációs család zavartalan együttélését. Az épület alatt egy kertkapcsolatos garázs és műhely, a kertben egy különálló faház a nyári bútorok és kerti szerszámok elhelyezését szolgálja. Ősfás kertje igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt az ott pihenni vágyóknak. Alsó és felső teraszáról a Balaton látványában gyönyörködhetünk. A vízpart pár perces sétával megközelíthető. A település elhelyezkedése a hegyoldalban és a nagyméretű fák sokasága biztosítja a rendkívüli tiszta levegőt. A nyári szezonban rendkívül sok program lehetőséget fesztiválokat, kínál a község és a környező települések. Adottságai révén a túrázás és a környező idegenforgalmi nevezetességek sokasága teszi vonzóvá az idelátogató vendégek számára.


KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN A HÉT MINDEN NAPJÁN:
Kajdel Zsuzsanna vezető tanácsadó
Képek