adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Zala megye, Várvölgy 
 

Hivatkozási szám: 1567963
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1567963
Ingatlan adatai
Irányár: 4 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 61 250 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 0000
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ennél a csodálatos teleknél csak az képezheti némi vita tárgyát, hogy a lélegzetelállítóan szép panoráma legszebb része vajon a mélyzöld zalai erdő szemben a szemérmesen kíváncsiskodó Keszthelyi hegység oldalában, vagy a Balaton vize az edericsi part mögött, ahol ha jól odanézünk, még őskori delfinek küldenek csókot a parti hegy szikláinak, mintha mi sem történt volna százezer évek óta ebben a pompás vadonban.



Ezen a pazar domboldalon épült a hetvenes években ez a kétszintes ház , melynek földszintjén két különbejáratú pince, felső felében pedig két különbejáratú szoba kapott helyett. Téglából épült, a kémény mindkét helyiség fűtését lehetővé teszi, a tető jó, akár két további hálóhelyiség is kialakítható a szobák felett. Az áram ebben az évben érkezik a házhoz, az oszlopok helyét már cövekek jelzik, vizet kútfúrással vagy ciszternával kaphatunk. Az út jó, minden évszakban járható.



A ház mindössze hat kilométerre van a balatonedericsi strandtól, három kilométerrel messzebb van Szigliget, onnan pedig egy ugrás Badacsony. Közel van Keszthely és Hévíz is, a Hévízi Tó nagyjából 15 kilométerre van. Bevásárolni lehet a közeli Tapolcán, de van jó bolt a településen is, talán az egyik legjobb, kiváló pékséggel.



A domboldalon nemcsak magyar, de német, osztrák és svájci családok is vásároltak már nyaralókat, minden épül és szépül, a természet pedig olyan kerek, hogy az utolsó mammut és kardfogú tigris is azonnal menedékjogot kérne, ha véletlenül kisétálna az erdőből és lenézne a völgybe.



A ház jó alap egy nagyon szép nyaralóhoz, most még jó áron hozzá lehet jutni, és örülni neki, mint egy csóknak a Föld szebbik arcfelén.
Képek