adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Nógrád megye, Somoskőújfalu 
 

Hivatkozási szám: X1450791
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1450791
Ingatlan adatai
Irányár: 14 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 76 410 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 195 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 1987
Szintek száma: 3
Telekterület: 475 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: hőszigetelés, redőny
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Somoskőújfalun vállalkozásra, üzleti célra, nagycsaládosok illetve több generáció együtt élésere is egyaránt alkalmas azonnal beköltözhető családi házat, amely kényelmes lakhatást biztosít a belső tágas tereknek köszönhetően.
Ez az eltolt szintű ingatlan, jellegét tekintve kiváló befektetést kínál azon érdeklődőknek, akik üzleti tevékenységnek, családi vállalkozásnak, vagy akár csak kényelmes tágas otthont keresnek megvásárlásra. A földszinti rész alkalmas lehet irodának, orvosi rendelőnek, egyéb kereskedelmi tevékenységnek, az ahhoz kapcsolódó előtér mellékhelységgel (mosdó+WC) pedig akár ügyfélváróként is funkcionálhat.
Fél emeleti részen világos-tágas nappali, étkező terasszal, konyha beépített konyhaszekrénnyel , valamint spejz található. Az első emeletre érve kis előtérből nyíló erkély, két hálószoba, valamint fürdőszoba, tetőtéri részen szintén két szoba kapott helyet. Az otthon melegét gázcirkó, valamint vegyes tüzelésű kazán egyaránt biztosítja. Az ingatlan külső hőszigetelése, valamint a pár éve korszerűsített redőnyös nyílászárók is hozzájárulnak a hő és hangszigeteléshez, valamint az ott élők komfortérzetéhez.
Az épület kertjében dupla garázs, tárolóhelységek, földbe vájt pince, illetve fedett terasz található.
Somoskőújfalu Budapesttől 118 km távolságra a szlovák határ mellett a Karancs és Medves hegység között a a Cserhát északkeleti vonulatában helyezkedik el.
A falu központ 10 percnyi sétával megközelíthető, ahol élelmiszerüzlet, orvosi rendelő, óvoda, posta és önkormányzat megtalálható.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Vevőink részére ingyenes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésükre!

Képek