adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Oszlár 
 

Hivatkozási szám: 1377360
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1377360
Ingatlan adatai
Irányár: 4 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 49 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 100 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: átlagos
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 1 886 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Oszlár csendes, rendezett utcájában eladó a fotókon látható, 3 szobás családi ház, mely bruttó 100nm alapterületű és 1886nm-es telken épült.

Az ingatlan sávbeton alappal készült, vegyes falazattal, a nyílászárók anyaga fa.
A ház lakható, rendezett, de felújítandó kategóriába sorolható. A tetőszerkezetét néhány éve tulajdonosa teljes egészében felújította. Kicserélte a fagerendákat, léceket és új cseréppel borította, majd új kéményt rakatott. Így ez kitűnő állapotban van. A falak statikus szempontból erősek, masszívak, nem repedezettek.

3 szoba, konyha, fürdő, kamra elrendezésű. A helyiségek különböző módon burkoltak, hajópadlóval, szőnyeggel, linóleummal, járólappal, falazatuk meszelt. Déli tájolásának köszönhetően napfényes, világos az ingatlan. Összközműves, víz, 3 fázisú villany, gáz be van vezetve. A fűtést gázkonvektor biztosítja, de villanykályha is megtalálható a szobákban és a kéménynek köszönhetően vegyestüzelésű kályha is elhelyezhető. A szennyvízelvezetés is megoldott, de a falu csatornázását ez évre tervezik.
Az udvaron állattartásra alkalmas melléképületek, garázs található. A kertje jelenleg csak minimálisan művelt, sok gyümölcsfával beültetett.

Oszlár lakossága 570 fő, jó lakóközösséggel rendelkező kis falu. Óvoda, angol nyelvű magán óvoda, bolt, orvosi rendelő, mozgó posta egyaránt megtalálható. A buszközlekedés kiváló. Jó minőségű úttal könnyen megközelíthető, néhány kilóméterre fekszik az M3-as autópályától.
Az ingatlan tehermentes. A használt lakóingatlanra járó CS.O.K igénybe vehető a vásárlásnál.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes! Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk Ügyfeleink rendelkezésére!
Képek