adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Nógrád megye, Lucfalva 
külterület 

Hivatkozási szám: X1055538
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/1055538
Ingatlan adatai
Irányár: 290 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 071 Ft
Típus: külterületi telek
Kategória: eladó
Alapterület: 140 000 m2
Fűtés: -
Állapota: építés alatt
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 140 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: beállóhely
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
KÜLÖNLEGES INGATLAN HORGÁSZATRA ÉS BEFEKTETŐKNEK: Lucfalvai szeparált 14 hektáros völgy 3,5 hektáros horgásztóval! A Mátra és a Cserhát hegységek közé ékelődve, Salgótarjántól 7 km-re fekvő Lucfalva község külterületén a gyönyörű természeti környezet páratlan élményt kínál.
A horgászbázist jelenleg üzemeltető cég nagy gondot fordít a természet szépségeinek megőrzésére, a környezet ápolására és tisztán tartására. A horgászó létesítményei állandó fejlesztés és építés alatt állnak, a zavartalan pihenést , szórakozást és horgászatot szolgálva.
A halállomány kialakítása és felügyelete képzett szakember (tógazda) segítségével, rendszeres telepítéssel és frissítéssel, tervszerűen történik, figyelembe véve a kialakult igényeket, a tó halainak fajösszetételét, létszámát, összeférhetőségét és táplálékigényét.
FEDEZZE FEL ÖN IS A PERGETŐ HORGÁSZOK ÚJ PARADICSOMÁT!
A tó roppant népszerű a "csukások" körében, továbbá minden horgász kedvére választhat egyéb halfajták közül is: ponty, amur, csuka, keszeg, kárász, süllő. A kifogott halak megvásárolhatóak, az árak és a szabályok megtalálhatóak a helyi horgászrendben. A nyitvatartási időben halőr áll a horgászat, ill. a sporthorgászat szerelmesei rendelkezésére.
A félszigeten a horgászbázis faházát és rendezvénysátrát céges összejövetelek lebonyolítására is használják.
A tavat körülvevő lapos területekre és lankás domboldalakra pihenő-üdülő komplexum is építhető. Ilyen, ill. a meglévő horgászparadicsom bővítését szándékozó befektetőknek is ajánlott az ingatlan.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MIK Magyar Ingatlan Központ
Kapcsolattartó: Antal András
Hirdető telefonszáma: +36-30-6909780
Honlap:
 
Képek